Junior Planckaert licht al een tipje van de sluier tijdens boottocht met zijn nieuwe vriendin
PMN
Junior Planckaert licht al een tipje van de sluier tijdens boottocht met zijn nieuwe vriendin
Foto: Eén

Junior Planckaert heeft een nieuwe vriendin gevonden. De jongste zoon van Eddy stelt op Instagram zijn nieuwe liefde al voor.

In Het Nieuwsblad vertelt Lauren Versnick hoe ze Jens Dendoncker leerde kennen. “Ik was producer van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, het programma dat Jens presenteert. Toen hij me probeerde te versieren, deed hij dat met veel respect. Niet rechtdoorzee, zoals veel andere mannen het aanpakken. Daar was ik al meteen door gecharmeerd, maar ik was niet toe aan een relatie en dacht: Ach, Jens is wel een toffe gast, we kussen gewoon een keer, dan is dat achter de rug en weet ik of het iets kan worden of niet. Maar jongens toch, was me dat een goeie kus! En kijk, we zijn nog steeds samen.”

Toch gelooft Lauren niet in eeuwige trouw. “De scheiding van papa en mama heeft wel mijn beeld van de liefde bepaald. Het heeft me realistischer gemaakt. Als ik ooit trouw en kinderen krijg, zal ik er alles aan doen om mijn huwelijk goed te houden. Maar ik geloof niet dat koppels vijftig jaar samen kunnen blijven zonder dat een van de twee eens een keer vreemdgaat. Neem nu Jens: hij is geliefd, iedereen vindt hem hilarisch, dus krijgt hij veel aandacht. Ik zou wel heel naïef zijn om te denken dat hij nooit eens overstag zou kunnen gaan. Jens en ik hebben het daar soms over en hij zegt dat absolute trouw wél kan. Maar mocht hij ooit vreemdgaan en het is eenmalig, dan hoef ik dat niet te weten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.