Junior Planckaert legt zijn kaarten op tafel over Ati en Pauline: "Was bij haar direct zo"
COS
Junior Planckaert legt zijn kaarten op tafel over Ati en Pauline: "Was bij haar direct zo"
Foto: VRT

Junior Planckaert staat dinsdag voor een lastige beslissing. In 'Junior op zoek naar de liefde' zal hij moeten kiezen tussen Ati en Pauline.

In 'Stephanie zoekt mee' onderwerpt Stephanie Planckaert haar broer aan een klein kruisverhoor over de twee overgebleven dames. Zo wil ze een idee krijgen van wie Juniors interesse het meest heeft kunnen wekken doorheen 'Junior op zoek naar de liefde'.

"Ati is iemand die een beetje weerwerk biedt. Ik hou me ook niet in voor haar. Dat is wel plezant", zegt Junior. "Je hebt geen remmen, je hebt geen grenzen. Zij ook niet. Ze zegt ook alles tegen je: 'Jij dommerik, jij dikzak'. Je bent direct op je gemak. Je weet dat alles kan."

Ook de humor van Ati komt overeen met die van Junior. "Maar je moet ermee kunnen omgaan. Sommige mensen kunnen dat ook serieus opnemen", bedenkt Junior zich. "Ik zou er mij kapot mee amuseren." Maar dan is er natuurlijk Pauline.

"Ik voelde me al aangetrokken toen ik ze zag binnenkomen bij de een-op-eengesprekken. Dat was voor mij direct zo. Ja, een topmadam. Het klikt innerlijk ook heel goed", zegt Junior. Het zal nog een moeilijke keuze worden. "Het is een luxeprobleem", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.