Junior Planckaert krijgt somber nieuws te horen: "Twijfelachtig of ik het ooit nog zal kunnen"
COS

Twee jaar geleden hielden de Planckaerts hun hart vast. Junior Planckaert was zwaar ten val gekomen en moest meteen onder het mes.

Tijdens het motorcrossen liep het volledig mis voor Junior Planckaert. Zijn motor belandde op zijn been. Z'n knie en scheenbeen waren gebroken. Junior moest meteen geopereerd worden. Een lange revalidatie zou volgen.

Twee jaar later zijn Juniors zorgen nog niet geweken. Hij is nog steeds aan het revalideren. Zo gaat hij twee keer per week naar een revalidatiecentrum in Antwerpen om weer spiermassa te krijgen.

Vier maanden geleden moest Junior opnieuw onder het mes. "De kans is groot dat er mij nog een derde operatie te wachten staat", zegt Junior in Story. "Mijn been staat scheef en moet opnieuw rechtgezet worden."

"Ik had eigenlijk verwacht dat ik veel verder zou staan in mijn revalidatie, maar dat is helaas niet zo. Dat weegt mentaal zwaar door. Bovendien heb ik veel pijn. Het is twijfelachtig of ik ooit nog drie of vier kilometer zal kunnen lopen", aldus Junior Planckaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.