Château Planckaert Junior Planckaert krijgt slecht nieuws te horen
COS
Junior Planckaert krijgt slecht nieuws te horen
Foto: VTM

Junior Planckaert kwam in het voorjaar van 2021 lelijk ten val met zijn motor. Junior werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en moest meteen onder het mes.

Junior Planckaert brak zijn knie en zijn scheenbeen was volledig doormidden. Na de operatie volgde een lange revalidatie. Dat proces blijkt nog steeds niet achter de rug voor de 'Château Planckaert'-ster.

Binnenkort moet Junior zelfs opnieuw onder het mes. "Op 12 oktober gaan ze alle metalen bouten en platen eruit halen. Normaal gezien moest er maar één schroef uit, maar omdat ik last van ontstekingen blijf hebben, gaan ze alles eruit halen", zegt Junior.

De jongste zoon van Eddy Planckaert heeft nog steeds veel last en moet opletten wat hij doet. "Rennen lukt nog steeds niet, en als ik een paar uur moet wandelen of staan heb ik pijn", legt hij uit.

"Hopelijk is dat na de operatie opgelost, maar de dokters durven niets te beloven", zegt Junior. Na de operatie volgt opnieuw een revalidatie. Of hij die tijd in Frankrijk zal uitzitten, daarover twijfelt hij nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.