Junior Planckaert krijgt het bijzonder hard te verduren: "Pijnlijk en compleet overbodig"
COS
Junior Planckaert krijgt het bijzonder hard te verduren: "Pijnlijk en compleet overbodig"
Foto: VRT - Thomas Geuens

Junior Planckaert ging het afgelopen jaar op zoek naar de liefde op Eén. 'Junior op zoek naar de liefde' was een succes; Junior is nog steeds samen met Pauline De Vos.

Zo'n 750.000 kijkers volgden Junior Planckaert tijdens zijn zoektocht. Toch bestempelt journalist en showbizzkenner Mark Coenegracht 'Junior op zoek naar de liefde' als een flop het afgelopen tv-jaar.

"Goede, inventieve en fijne commercanten", noemt Coenegracht de Planckaerts bij HLN. "De hele stamboom van alles wat rond ex-coureur Eddy hangt komt week na week aan bod in het immer uitstekende ‘Chateau Planckaert’."

"Dat er links en rechts nog een Planckaertje wat euro’s wil bijverdienen begrijpen we best. Dat dat met belastingsgeld moet verstaan, veel minder", klinkt het scherp. "Laat staan dat Vlaanderen wilde en moest zien hoe Junior onhandig en stuntelend op zoek ging naar een partner."

"Erg voor Junior, nog veel erger voor de bonte stoet gegadigden die vroegtijdig werden weggestuurd. Pijnlijk en compleet overbodig. Al wensen we 'gelukkige' Paulien een lang en gelukkig liefdesleven toe", aldus de journalist.

Meer nieuws

Meer nieuws

.