Château Planckaert Junior Planckaert herdenkt mémé Clara met pakkend bericht: "Zelden zo iemand gekend"
COS

De familie Planckaert heeft vandaag moeten meedelen dat mémé Clara is heengegaan. Het ging al een tijdje niet goed met de 96-jarige moeder van Christa Planckaert, zo maakte de familie enkele weken geleden zelf bekend.

Voor de familie Planckaert is het natuurlijk een grote klap. De band met mémé Clara was met elk familielid bijzonder sterk. Ook met Junior Planckaert, die lange tijd onder hetzelfde dak woonde met zijn grootmoeder.

Op Instagram reageert Junior met een pakkend bericht op mémé Clara's overlijden. "Lieve mémé, we hebben het geluk gehad om jou tot uw laatste moment bij ons te hebben. Dat je een sterke madam was dat wisten we al! Dat heb je nu nog maar eens extra bewezen."

"Als er een hemel bestaat, dan verdien jij met absolute zekerheid daar het mooiste plekje, omdat ik zelden zo een braaf, zorgzaam persoon heb gekend", schrijft de jongste telg van Christa en Eddy Planckaert.

"Ik zal je missen, het ga je goed maar ik zal vooral terugdenken aan de mooie leuke herinneringen met je. Tot we elkaar mogen terug zien, en ik achter mijn flesje cola met zwangworstjes in tomatensaus mag gaan. Slaapwel." Veel sterkte aan de hele familie Planckaert.

https://www.instagram.com/p/Cd7vjRwOixr/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.