Junior Planckaert heeft groot nieuws te melden

door: PMN
Junior Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Junior Planckaert heeft groot nieuws te melden. Hij heeft een belangrijke beslissing genomen.

Junior Planckaert gaat racen. Op 9 en 10 april neemt hij deel aan de Ford Fiesta Sprint Cup. Het is meteen zijn debuut in de autosport.

Voor Junior wat goed nieuws na zijn liefdesbreuk met Shana. “Ik heb altijd graag met snelle auto’s gereden en na enkele ritjes in karting en een eerste rit met een Lotus Elise op een circuit, was de goesting aanwezig om mijn kans te wagen in de autosport", legt hij uit in Het Laatste Nieuws.

"Om goed te weten wat te doen, kreeg mijn vader Eddy de raad om contact op te nemen met Bert Longin. Ik heb nog alles te leren en het was uitgesloten dat ik mijn bips zou schuiven in één of ander pk-rijke bolide. Bert Longin deelde die mening en het is daarom dat we hebben geopteerd voor de Ford Fiesta Sprint Cup."

"Ik popel van ongeduld om achter het stuur van de #11 Team Longin, by FordStore Feyaerts, plaats te mogen nemen! Waarom ik onder nummer 11 rij? Dat is een cijfer dat meer dan symbool staat voor een totaal van zowat vijftig overwinningen van de familie Longin in de autosport. Als dat geen goed voorteken is…”