Junior Planckaert duidelijk tegen dames uit 'Junior op zoek naar de liefde': "Wil ik nooit meer meemaken"
COS
Junior Planckaert duidelijk tegen dames uit 'Junior op zoek naar de liefde': "Wil ik nooit meer meemaken"
Foto: VRT - Thomas Geuens

Na het vertrek van Dianta blijven er nog zeven dames over in 'Junior op zoek naar de liefde'. Junior Planckaert staat de komende weken nog voor enkele lastige beslissingen.

Junior Planckaert liet de dames dinsdag enkele eigenschappen aanduiden. Het woord 'zorgzaam' kwam vaak ter sprake. Het is een belangrijke eigenschap voor Junior, maar het mag er niet te veel zijn. Dat is te beklemmend.

"Ik heb het zelf meegemaakt in een relatie. Dat ging zodanig ver: een pot choco uit de kast nemen, dat mocht ik allemaal niet meer doen. Op de duur heb je niet veel waarde meer aan jezelf. Dat is echt niet voor mij weggelegd", zegt Junior bij MNM.

Zijn relatie met Shirley leerde hem ook dat het belangrijk is om elkaar vrijheid te gunnen. "We waren met twee fout, maar ik heb haar te veel willen tegenhouden bij bepaalde zaken en dat is absoluut niet goed", weet Junior.

Ze zagen elkaar vaak alleen in het weekend en soms kon er wat tussenkomen. Hoe meer ze elkaar dat niet toelieten, hoe meer ze elkaar wegduwden. "Dat ga ik zelf nooit meer doen en wil ik zelf nooit meer meemaken. Een harde les, maar ik heb er wel heel veel uit geleerd", aldus Junior Planckaert.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.