Video Junior Planckaert binnenkort in ‘Junior op zoek naar de liefde’: zo groot is de kans dat hij de liefde vindt
Junior Planckaert binnenkort in ‘Junior op zoek naar de liefde’: zo groot is de kans dat hij de liefde vindt
Foto: VRT - Thomas Geuens

Junior Planckaert waagt zich binnenkort aan een spannend liefdesavontuur. Op 19 april start ‘Junior op zoek naar de liefde’ op één. In dat programma zullen heel wat dames het hart van de jongste Planckaert proberen te veroveren. 

Maar een lief zoeken via een televisieprogramma deden sommige BV’s Junior Planckaert al voor. Zo vond Wendy Van Wanten 'haar' Frans in 2006 tijdens ‘Wie wordt de man van Wendy?’. Intussen is het koppel al 15 jaar samen en hebben ze een dochter Estelle. Maar ze lijken wel de uitzondering.

Ook Pieter Loridon, Phaedra Hoste en Elke Clijsters hoopten hun perfecte match op tv te vinden, maar zonder succes. Voor BV’s lijkt het dus moeilijker, maar uit andere datingprogramma’s vonden sommigen wel de liefde van hun leven.

Zo trouwden Stijn en Nuria in 2015 tijdens het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Het koppel is nog steeds heel gelukkig. Met hun kindjes Victor en Théodore vormen ze een gezinnetje. Bart en Céline leerden elkaar kennen via ‘Boer zkt Vrouw’. Ook een groot succes want ondertussen zijn ook zij getrouwd.

Meer zien? Bekijk dan onze video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.