Eurovisiesongfestival Jongste ‘Eurosong 2023’-kandidate gala dragot sluit niets uit: “Je weet maar nooit”
WVDS

Met zeven zijn ze, de kandidaten van ‘Eurosong 2023’. De kijkers zullen dit jaar kunnen genieten van een heel gevarieerd pallet aan muziekgenres. Wie zeker opvalt door haar stemgeluid en nummers is gala dragot. (Video-interview onderaan)

Showbizz24 vroeg haar hoe ze zich voelt tussen al de andere kandidaten. “Het zijn allemaal écht leuke mensen, we hebben veel gelachen.” 

“Ik kende ze niet, maar ze zijn allemaal heel lief en we hebben ook veel steun aan elkaar gehad. Ze leken we ook allemaal heel oprecht en eerlijk. Een beetje zoals goede vrienden.”

“Iedereen was heel lief, maar met Chérine was er een echte klik”, vertelt de jonge zangeres. “Chérine voelt voor mij meer aan als een grote zus en dat vind ik wel leuk.”

De vader van gala is een bekende naam in de muziekwereld van Albanië. Zou ze misschien ooit Albanië willen vertegenwoordigen? “Dat zou kunnen, dat kan ik moeilijk voorspellen.”

“Ik wil ook niet constant meedoen aan wedstrijden”, verduidelijkt gala die in 2020 al 

‘The Voice Kids’ won. Af en toe een show doen is wel leuk maar dat wil ik niet heel mijn leven blijven doen. Maar… je weet maar nooit.”

Eurosong 2023: van maandag 9 januari een week lang om 19.40 uur op Eén en VRT MAX.  De liveshow op 14 januari vindt - met publiek - plaats in Paleis 12, in Brussel en wordt uitgezonden op Eén en via VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.