Jeroen Meus weet niet wat hem overkomt: “Rest van de dag helemaal van slag”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Tien jaar lang staat Jeroen Meus al in de kookpotten te roeren in ‘Dagelijkse Kost’. Ook tijdens de lockdown bleef de tv-kok ‘dagelijkse kost’ maken.

Onlangs maakte Jeroen Meus, die naar eigen zeggen rustig, bedaagd en op zichzelf is, een erg vervelende situatie mee. “Ik reed in mijn eigen dorp in een straat met één rijstrook. Ik had er voorrang, een mogelijk tegenligger zou er moeten wachten”, herinnert hij zich in Humo.

“En er was dus zo’n tegenligger, en plots stonden onze wagens neus aan neus. Ik was wat verstrooid, ik had even tijd nodig om de situatie in me op te nemen, maar ondertussen was die man uitgestapt en stond hij te bonken op mijn auto: hij wilde vechten”, vertelt Jeroen.

“Ik heb me toen snel uit de voeten gemaakt, maar de rest van de dag was ik wel helemaal van slag. Omdat ik dat voorval exemplarisch vind voor hoe we in deze tijd met elkaar omgaan. Onze teentjes zijn kort, onze lontjes nog korter: het lijk wel alsof we met z’n allen de oorlog verklaard hebben aan de nuance.”