Jeroen Meus heeft mooi nieuws na zware rouwperiode
LHX
Jeroen Meus heeft mooi nieuws na zware rouwperiode
Foto: Eén

Eind december 2021 verloor Jeroen Meus zijn broer Wim aan darmkanker. Daarover maakte hij een ontroerend programma, 'Dagen zonder broer'.

In 'Dagen zonder broer' was te zien hoe Jeroen Meus worstelde met de dood van zijn broer. De twee waren twee handen op één buik en het verlies was dan ook enorm zwaar.

Het gemis is uiteraard nog steeds groot, maar het lijkt erop dat Jeroen weer zin heeft in het leven. Hij is momenteel hard aan het werken aan zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus'. 

Daarin gaat hij op zoek naar lekkere lokale gerechten, speciale kooktechnieken, onbekende ingrediënten en bijzondere culinaire verhalen van over heel de wereld. Hij is er onlangs nog voor in Zweden en Georgië geweest.

Het contrast met 'Dagen zonder broer' is groot. Aan Dag Allemaal laat hij weten dat het hem erg veel deugd doet om het programma te maken. "Dat ik na 'n heel moeilijk jaar weer een wat luchtiger entertainmentprogramma mag maken over reizen en koken, is een zegen voor mij", zegt hij. "Het doet mij gewoon ontzettend veel deugd als mens."

Naast 'De mosterd van Meus' is er natuurlijk ook nog steeds 'Dagelijkse kost', dat ook weer aan een nieuw seizoen is begonnen. Dat programma zit trouwens in een nieuw jasje: na vier jaar heeft Jeroen nog eens een nieuwe keuken gekregen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.