Jeroen Meus heeft boodschap voor alle mensen die in het ziekenhuis liggen: “Dit wil ik jullie zeggen”
PMN
Jeroen Meus heeft boodschap voor alle mensen die in het ziekenhuis liggen: “Dit wil ik jullie zeggen”
Foto: Photonews

Jeroen Meus bleef ook tijdens de kerstvakantie verder koken. Dit keer vanuit zijn eigen keuken bij zich thuis.
 

Bij Isabelle A’s platenfirma CNR spreekt men gespierdere taal dan de zangeres zelf. “Het is jammer dat Davy (Parmentier) op de kap van zijn gasten probeert te scoren. Isabelle dacht ze haar bang wilden maken en dat ze op het laatste moment zouden stoppen, maar niet dus. We hebben ons achter de schermen ontzettend boos gemaakt.”

“Wat als ze na ‘Wat Een Dag’ nog een professionele afspraak had gehad? Ze heeft een halfuur moeten douchen, dus haar make-up was weggewassen en haar haar lag niet meer in de plooi. En haar hairextensions zijn hierdoor naar de vaantjes. Dat had deels vermeden kunnen worden als we vooraf op de hoogte waren geweest. Ze mogen bij VTM de factuur nog verwachten.”

Bij VTM reageren ze dat de stunt met het chocoladebad was geregeld met Isabelle en haar management. Isabelles manager is nochtans formeel: “Er was helemaal niks afgesproken met ons. We gingen hier geen drama van maken, maar dat ze nu ook nog eens durven te beweren dat we dit wél vooraf wisten, dat vinden we helemaal niet netjes.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.