Jeroen Meus hard voor kinderen: “Noem mij dan maar arrogant”
PMN
Jeroen Meus hard voor kinderen: “Noem mij dan maar arrogant”
Foto: Instagram

Jeroen Meus zien we vanaf maandag weer in ‘Dagelijkse Kost’. De tv-kok heeft met Georges ook een zoontje van acht jaar.

“Elke keer als er in de krant stond hoe dom Filip toch wel was, wist ik dat hij het weer hard te verduren zou krijgen”, vertelt een oud-leraar. “Want zijn klasgenoten hadden dat natuurlijk ook gelezen en lachten hem er nog een week mee uit.”

Net als zijn broer Laurent is Filip bovendien het slachtoffer van zijn opvoeding. Of eerder van het gebrek eraan, zo schrijft TV Familie. Het is bekend dat koning Albert en koningin Paola amper met hun kinderen bezig waren. Albert had het te druk met zijn minnares Sybille de Selys Longchamps en hun dochter Delphine, terwijl Paola van de ene naar de andere minnaar fladderde.

Filip, Astrid en Laurent zaten vaker aan de overkant van de Koninklijke Parklaan bij Boudewijn en Fabiola dan thuis op kasteel Belvédère. En als ze thuis waren, werden ze dikwijls opgevangen door weinig empathische militairen.

Prinses Astrid kon die nefaste omgeving al snel achter zich laten door op haar 22ste te trouwen, maar Filip en Laurent dragen er nog de littekens van. Al is het bijzonder mooi om te zien hoe zij er, ondanks hun jeugdtrauma’s, nu alles aan doen om wél goede vaders te zijn voor hun kroost.

Meer nieuws

Meer nieuws

.