Jeroen Meus doet hartbrekende uitspraak na overlijden broer Wim
COS
Jeroen Meus doet hartbrekende uitspraak na overlijden broer Wim
Foto: Photonews

Jeroen Meus moest op oudejaarsavond afscheid nemen van zijn broer Wim. Wim had darmkanker en was ongeneeslijk ziek toen hij op 44-jarige leeftijd overleed.

Jeroen Meus heeft het bijna een jaar later nog steeds enorm moeilijk met het verlies van zijn broer Wim. Een rouwfase wil de tv-kok het niet noemen, want hij is er zeker van dat hij de rest van zijn leven zal blijven rouwen.

Voor Jeroen is het jaar 2022 nooit begonnen, nadat Wim op oudejaarsavond overleed. "Ik heb wel door dat het herfst is en dat de bladeren vallen, maar mijn verdriet is groter dan de seizoenen. Het domineert mijn zijn volledig", zegt Jeroen in Humo.

Jeroen heeft naar eigen zeggen een tijd heel diep gezeten. Hij had toen weinig omhanden, maar ondertussen heeft hij het weer druk. "Daardoor voel ik me wat nuttiger. Het gaat iets beter. Zo werk ik nu aan een tv-programma over mijn broer, dat helpt", onthult Jeroen.

"Het zou fijn zijn om nog eens wakker te worden en blij te zijn met de zon die schijnt, om niet onmiddellijk triest te worden. Dat is nu wel nog zo. Het is snel weg, maar toch: ik begin en ik eindig de dag met verdriet", besluit Jeroen in Humo.

Meer nieuws

Meer nieuws

.