Jaimie uit 'Down The Road' diepbedroefd nadat het noodlot toeslaat
COS
Jaimie uit 'Down The Road' diepbedroefd nadat het noodlot toeslaat
Foto: Instagram @coppensdieter

Op 13 oktober vond er een gasexplosie plaats in Oostende. Drie mensen werden zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweerman mag het ziekenhuis zaterdag verlaten. De politieman en de horecamedewerkster liggen nog steeds in het ziekenhuis. Friedl werkt in restaurant Lucien, waar veel mensen met een beperking werken.

Ook Jaimie, die we kennen uit het derde seizoen van 'Down The Road', werkt in het restaurant. Volgens Het Nieuwsblad was Jaimie niet aanwezig op het moment van de explosie; hij was in Finland. Op Facebook reageert hij aangeslagen op het nieuws.

"Ik wens je een spoedig herstel. Hou je sterk, we denken aan jou. We zijn er voor je. Hopelijk red je het. Ik denk aan je en wens je beterschap. PS: ik schrijf kaartjes naar jou. Groetjes van je collega Jaimie", klinkt het.

Ook Brenda uit 'Down The Road' reageert bedroefd. "Spoedig herstel, veel beterschap. Ik denk aan jullie. Hier heb ik geen woorden voor. Ik hoop dat jullie vlug beter worden. Ik denk aan jullie. Groetjes Brenda."

Meer nieuws

Meer nieuws

.