Jacques Vermeire neemt duidelijk standpunt in over drastisch besluit 'F.C. De Kampioenen'
COS
Jacques Vermeire neemt duidelijk standpunt in over drastisch besluit 'F.C. De Kampioenen'
Foto: Photonews

Deze week raakte bekend dat de VRT heeft besloten een aantal afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' te schrappen. Dat besluit kan op veel verzet rekenen.

"Nu vrijdag wordt 'Sinterklaas Kampioentje' vervangen door vermoedelijk 'Het Schilderij'", klonk het woensdagavond nog met een enigszins kritische ondertoon bij Jacques Vermeire op Instagram. 

Verder liet de acteur zich niet uit over de beslissing van de VRT om negentien afleveringen van 'F.C. De Kampioenen' van het scherm te halen wegens ongepaste humor. Nu neemt Jacques wel een duidelijk standpunt in over het besluit.

"Bedankt aan alle fans! DDT voelt zich echt héél diep ontroerd door de vele steunbetuigingen om zijn infr-fra-str-structuur te redden. Hij rekent zich al rijk met iedere handtekening op de gratis petitie van de sympathiekste Simon", klinkt het.

"Dus, steun Simon D, help DDT en teken mee! Alleen zo kan DDT Oké Cars open blijven!", aldus Jacques die vervolgens de De Kampioenen">link deelt om een petitie te ondertekenen. Die roept op om alle afleveringen van De Kampioenen terug online te halen. Die haalde al bijna 30.000 handtekeningen.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/Cghetdzj0h4/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CgjJUcaLqn_/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.