Jaak Van Assche doet verrassende onthulling over 'FC De Kampioenen'-collega's: "Blijft gerespecteerd"
COS
Jaak Van Assche doet verrassende onthulling over 'FC De Kampioenen'-collega's: "Blijft gerespecteerd"
Foto: Eén

Fans van 'FC De Kampioenen' kregen onlangs verrassend nieuws te horen. James Cooke en zijn team maken voor het derde seizoen van 'James De Musical' een musical over de Kampioenen.

Net als bij de vorige seizoenen werden er tickets voor de opnames verkocht. Het was een stormloop op die tickets, vooral voor de musical van 'FC De Kampioenen'. Die wordt op 28 augustus ingeblikt in NTGent.

"Ik was verrast dat ze aan de Kampioenen gedacht hebben. We doen in ieder geval allemaal mee. Het is lang geleden dat we elkaar nog gezien hebben in groep", merkt Jaak Van Assche, die Fernand vertolkt, op in Dag Allemaal.

"We hebben er een tradititie van gemaakt om minstens om de twee jaar af te spreken met de hele groep, en dat blijft gerespecteerd. Iedereen gaat telkens in op die uitnodiging", vertelt de acteur.

Jaak kijkt net als zijn collega's alvast uit naar de opnames van de musical. Ze weten niet wat er zal gebeuren. "We hebben nog geen scenario of richtlijnen gekregen. Het zal een grote verrassing worden, denk ik, zowel voor de kijker als voor onszelf."

Meer nieuws

Meer nieuws

.