Is het jou ook al opgevallen? Makers van 'Switch' grijpen in voor Fien Germijns: "Zo heb ik er geen last meer van"
COS
Is het jou ook al opgevallen? Makers van 'Switch' grijpen in voor Fien Germijns: "Zo heb ik er geen last meer van"
Foto: VRT

Fien Germijns mag zich een van de nieuwe leading ladies van de VRT noemen. Fien presenteert op Studio Brussel en is ook als presentatrice op VRT 1 te zien.

Fien Germijns is al twee seizoenen te zien in 'De dag van vandaag', de quiz die Bart Cannaerts presenteert. Zelf is Fien ook quizmaster in 'Switch'. Ze presenteert de quiz sinds vorige zomer.

Drie afleveringen per dag worden ingeblikt. "Het zijn er veel, maar dat lukt", zegt Fien in Dag Allemaal. "Ook als ik moe word, verlies ik niet uit het oog dat de kandidaten de tijd van hun leven moeten hebben en dat ik ze moet laten shinen op tv."

"Die energie vind ik altijd wel, want er zit een goeie vaart in het programma", zegt Fien. Als ze moet wordt, hadden kijkers dat tot voor kort kunnen merken. Haar arm gaat dan slap hangen. De makers van 'Switch' besloten dan ook een aanpassing door te voeren.

"Gelukkig heb ik nu een desk. Ik sta niet meer gewoon in de ruimte, maar kan af en toe eens van positie veranderen aan mijn mini-bureautje zodat ik geen last meer heb van een verkrampte arm. Da's een vooruitgang!", aldus Fien Germijns.

Meer nieuws

Meer nieuws

.