Iluna Timmerman over haar relatie met Robin: "Dat was supergênant"
COS
Iluna Timmerman over haar relatie met Robin: "Dat was supergênant"
Foto: Instagram @robinwarrant

Iluna Timmerman is de dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman. Iluna is afgelopen weekend achttien geworden.

Iluna Timmerman stelde ons in 'Château Planckaert' voor aan een nieuw gezicht binnen het gezin: haar vriendje Robin Warrant. Sinds mei zijn Iluna en Robin al één jaar samen. Hun jubileum valt samen met de verjaardag van Iluna's nichtje Noa Planckaert.

Iluna's ouders wisten al snel dat ze een crush had op Robin en dat die wederzijds was. "Robins broer is een vriend van Mageno, ze gaan samen fietsen. En hij had al laten vallen dat Robin verliefd was op mij", vertelt Iluna in Dag Allemaal.

"We zaten samen op school, maar hij is een jaar jonger en wij hadden nog nooit met elkaar gepraat. Soms wel oogcontact, dat was supergênant!", vertelt Iluna. De bloemen die Robin bij de koers won, kwam hij eerst voor de deur leggen zonder iets te zeggen.

Iluna en Robin waren te verlegen om wat tegen elkaar te zeggen. "Maar dat is verleden tijd. Nu komt Robin de bloemen afgeven als mama en papa erbij zijn", aldus Iluna.

Meer nieuws

Meer nieuws

.