Iluna Timmerman moet het eerlijk toegeven over haar relatie met Robin: "Kom er minder aan toe"
COS
Iluna Timmerman moet het eerlijk toegeven over haar relatie met Robin: "Kom er minder aan toe"
Foto: Instagram @robinwarrant

Iluna Timmerman bereidt zich deze zomer voor op het ingangsexamen geneeskunde. In Wallonië wordt dat eind augustus georganiseerd.

Iluna Timmerman zal haar aandacht deze zomer goed moeten verdelen. Naast de voorbereiding op het ingangsexamen geneeskunde zijn er op het kasteeldomein in Frankrijk opnieuw glampingweekends én Iluna heeft sinds een jaar een vriendje.

Iluna en Robin vierden op 25 mei dat ze al één jaar samen zijn. Voor Iluna was het wel even zoeken in het begin. "Toen ik pas een vriendje had, vond ik het moeilijk om een routine te vinden. Ik had nooit gedacht dat een relatie zoveel zou veranderen", vertelt ze in Dag Allemaal.

"Als Robin bij ons thuis komt, kom ik minder toe aan wat ik normaal deed", geeft Iluna eerlijk toe in het weekblad. "Studeren, mijn kamer opruimen... Samenzijn met Robin is interessanter."

"De eerste maanden vond ik het moeilijk om m'n schoolwerk en onze relatie te combineren. We waren ook net verhuisd en zijn veel in Frankrijk geweest. Veel veranderingen ineens. Maar nu heb ik m'n draai gevonden", aldus Iluna Timmerman.

Meer nieuws

Meer nieuws

.