Château Planckaert Iluna Timmerman heeft slecht nieuws: "Wel een beetje boos op mezelf"
COS
Iluna Timmerman heeft slecht nieuws: "Wel een beetje boos op mezelf"
Foto: Instagram @robinwarrant

Iluna Timmerman, de oudste kleindochter van Christa en Eddy Planckaert, is geen klein meisje meer. Iluna heeft sinds een jaar een vriendje en gaat volgend jaar al naar het hoger onderwijs. Ze hoopt geneeskunde te kunnen studeren.

Iluna Timmerman is al een hele tijd samen met Robin Warrant. Iluna heeft zich in deze eerste verliefdheid naar eigen zeggen laten gaan. Nu ziet ze wel in dat ze op sommige vlakken misschien een beetje te veel heeft losgelaten. Dat geeft ze toe bij Generation M van MNM.

"Ik wou geneeskunde doen dit jaar en wou die voorbereidingslessen in het weekend volgen om het ingangsexamen beter te kunnen, maar ik heb er maar drie gedaan. Ik ben nu bijna 100 procent zeker dat dat ingangsexamen niet gaat lukken", zegt Iluna.

"Ik zeg niet dat dat de schuld is van mijn relatie, maar ik denk wel dat ik een klein beetje meer tijd heb gestoken in andere dingen. Ik ben wel een klein beetje boos op mezelf daardoor, want ik had superveel motivatie om dat te doen en nu ben ik niet meer echt gemotiveerd omdat ik faalangst heb voor dat ingangsexamen."

Ingangsexamen

"Ik heb het gevoel dat ik niet meer zoveel tijd heb als daarvoor. Ik denk niet dat dat zijn schuld is. Totaal niet. En ook niet de schuld van de relatie", bedenkt Iluna zich. Ze heeft de laatste weken wel ingezien dat ze ze het ingangsexamen nog eens kan proberen, als het nu niet zou lukken.

"Nadat ik zoveel heb gepraat met mijn mama, zie ik wel in dat ik gewoon een beetje rustig aan moet doen en moet inzien dat ik meer tijd heb dan ik dacht. Niet alles moet klaar zijn tegen juni. Ik kan ook nog in de vakantie werken en misschien volgend jaar nog, als het niet lukt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.