Iedereen zegt hetzelfde na aflevering ‘Ik vraag het aan’ van gisteravond
PMN
Iedereen zegt hetzelfde na aflevering ‘Ik vraag het aan’ van gisteravond
Foto: VRT1

Woensdagavond was er een nieuwe aflevering van ‘Ik vraag het aan’. Opnieuw konden bekende Vlamingen een nummer aanvragen met een speciale betekenis voor hen. Er komt veel reactie op de uitzending.

Elisabeth Lucie Baeten zorgde voor een heel emotioneel moment. Ze vroeg het nummer ‘You’ll be in my heart’ aan van Phil Collins. Een nummer dat ze opdroeg aan haar nicht Katrin.

“Ze is gestorven toen ze 18 jaar was”, legt Elisabeth Lucie Baeten uit. “We waren heel goede vriendinnen. Elk moment dat we samen waren, waren we twee handen op één buik.”

“Bij Katrin werd op haar negende kanker vastgesteld. Vanaf dan voelde je een heel groot verdriet in onze familie. Nadat ze in behandeling ging is ze enkele jaren genezen verklaard. Ze is hervallen op haar zestiende en toen werd het duidelijk dat het heel ernstig is.”

Reacties

Het was Lady Linn die het nummer bracht. Het was een heel aangrijpend moment in het programma. Dat blijkt ook uit de reacties.

“Het was moeilijk om niet te wenen”, lezen we in de reacties. “Het is een prachtig programma. De nummers die ze kiezen zijn telkens ook heel mooi.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.