Iedereen heeft dezelfde mening over Dieter Coppens na het zien van de 'Kastaars'
COS
Iedereen heeft dezelfde mening over Dieter Coppens na het zien van de 'Kastaars'
Foto: Photonews

Zaterdag werden de eerste 'Kastaars' uitgereikt. De nieuwe mediaprijzen zijn een samenwerking tussen heel wat mediakanalen. De show werd uitgezonden op Eén, VTM én Play4.

Enkele weken geleden gingen de lijnen van de 'Kastaars' open. Van de tien genomineerden per categorie gingen we voor de show naar een shortlist van vier. Dieter Coppens stond met zijn programma's en als mediapersoonlijkheid meermaals in de shortlist. Toch moest Dieter met lege handen naar huis.

"Het was heel mooi, een ontspannende avond. Alleen vond ik wel dat Dieter een Kastaar verdiende", klinkt het bij onze lezers. "Het was goed, maar ben wel teleurgesteld dat 'De Mol' de prijs van het programma van het jaar gekregen heeft en niet Dieter Coppens met 'Down The Road'."

"Dieter Coppens moest een Kastaar gewonnen hebben", vindt nog iemand. "Inderdaad. Ik ben ook wel een 'De Mol'-kijker, maar vond ook dat Dieter moest winnen", zegt een fan. "Dat vond ik ook. Ik kijk ook naar 'De Mol', maar Dieter moest gewonnen hebben. Ik kijk al uit naar zijn nieuwe programma's."

"Dieter Coppens verdiende een dikke prijs", klinkt het nog. "Vind ik ook. Wat die allemaal voor die gasten doet. Chapeau!" En: "Had Dieter ook een Kastaar gegund, maar misschien volgend jaar. Dan is er al minder concurrentie die nu won", besluit een fan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.