Thuis Hier kan je de wijngaard van ‘Thuis’ gaan bezoeken

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ is gisteren uitgezonden. De kijkers werden meteen getrakteerd op enkele verrassende beelden.

Gisteren konden de ‘Thuis’-kijkers eindelijk het vervolg zien van het spannende einde van vorig seizoen. De kijkers hebben wel nog geen antwoord gekregen op al hun vragen, maar dat zit er zeker nog aan te komen.

Waldek en Kobe zullen deze maand in ‘Thuis’ in de wijngaard te zien zijn tijdens de druivenpluk. Het merendeel van die beelden werd al in het voorjaar gemaakt want toen waren er natuurlijk nog geen rijpe druiven.

Toch zullen die volgroeide ranken te zien zijn. Zo heeft de rekwisiteur van dienst deze wat geloofwaardiger aangekleed met behulp van extra druivenbladeren en verse, ingevoerde druiven. De reeds gedraaide beelden van in het voorjaar waren dus met nep wijnranken.

Wie zelf eens van dichtbij de huidige stand van de wijnranken wil bezoeken, kan daarvoor terecht in de Petrushoeve in Molenbeek-Wersbeek (Bekkevoort). De opnames vinden daar ook plaats én de Feniks-wijn uit ‘Thuis’ wordt hier gebotteld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.