Château Planckaert Het loopt helemaal mis voor Magali Van Houtte: Francesco Planckaert moet echtgenote naar ziekenhuis brengen
COS

Wat een leuk fietstochtje met het gezin moest worden, is voor Magali Van Houtte anders uitgedraaid. De echtgenote van Francesco Planckaert is in het ziekenhuis beland.

Op Instagram deelt Francesco Planckaert maandagochtend een verontrustende foto van zijn echtgenote Magali Van Houtte in het ziekenhuis. Hij legt uit wat er gebeurd is.

"Fietsen is gezond, als je niet valt", schrijft hij. "We waren zo blij met ons fietstochtje samen met de gasten, echt waar! Het was een stomme val zoals 99,9 % van de vallen, radiale kopbreuk in de elleboog.

"Ze zou wel nog goeie coureur geweest zijn; na de val nog 12 km verder gereden tot thuis en dan nog paar uren gewacht. 'Zal wel over gaan', zei ze. Maar het is wat het is en dat zal nooit anders zijn in 't leven: het is wat het is."

Magali kan alvast op veel fijne reacties rekenen. "Veel moed tijdens het herstel", klinkt het. "Spoedig herstel Magali, laat je maar goed verwennen", reageert nog iemand. Spoedig herstel, Magali!

https://www.instagram.com/p/CneH7m6Mrf_/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.