Grote verandering voor gezin van Karl Vannieuwkerke na besluit van zijn vriendin Caroline
PMN
Grote verandering voor gezin van Karl Vannieuwkerke na besluit van zijn vriendin Caroline
Foto: Photonews

Karl Vannieuwkerke doet het goed met ‘Vive Le Vèlo’. Hij trekt dagelijks meer dan 700.00 kijkers. En dat overtreft de presentator zijn eigen verwachtingen.

“In het verleden heb ik weleens te horen gekregen dat het niet moeilijk is om in volle zomer te scoren als enkel de Tour op tv is. Dat hebben we de voorbije maanden ontkracht. Eerst met 'Vive la Vie' en nu met 'Vive le Vélo' in september. Ja, dat doet deugd. Na zestien jaar zijn de kijkers ons blijkbaar nog niet beu”, stelt Karl vast in Het Laatste Nieuws.

Karl had gisteren een rustdag. Hij reed naar huis om de dag door te brengen met zijn gezin. "Daar ben ik om half zes 's ochtends gewekt door een kleine uk van zestien maanden", verwijst hij naar zijn zoon Jack-Odile.

“Ik moest een hoop spullen naar het containerpark brengen. Het leven van een gewone man, jawel.” Er staat het gezin ook een grote verandering te wachten. “Tussendoor moest er ook gezocht worden naar een nanny. Caroline (zijn 34-jarige vriendin, red.) heeft beslist om nog eens twee jaartjes te gaan studeren, een MBA-programma aan de Vlerick Business School. Dat wordt dus nog een jaartje puzzelen met agenda's."

Meer nieuws

Meer nieuws

.