Château Planckaert Groot nieuws over 'Château Planckaert! Ingrijpende veranderingen voor de familie
COS
Groot nieuws over 'Château Planckaert! Ingrijpende veranderingen voor de familie
Foto: Eén

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf zondag 30 oktober zijn ze terug: de familie Planckaert neemt ons opnieuw mee naar Frankrijk in nieuwe afleveringen van 'Château Planckaert'.

Vanaf zondag 30 oktober is de geliefde familie Planckaert terug op Eén. De familie neemt de kijkers in nieuwe afleveringen van 'Château Planckaert' opnieuw mee naar Frankrijk, want ze heeft grootse plannen voor de toekomst.

De sluiting van de Ardense chambres d’hôtes betekent het einde van een belangrijk hoofdstuk, maar is meteen de spannende start van iets nieuws: de eerste Planckaert-glamping wordt geboren.

Ondertussen zijn de werken aan het kasteel goed opgeschoten. En is er ook belangrijk nieuws op persoonlijk vlak in de familie. Junior heeft afgelopen voorjaar de liefde gevonden bij Pauline. Zij wordt helemaal ondergedompeld in het familiegebeuren.

Uiteraard is het leven van de familie ook op een droevige wijze ingrijpend veranderd het afgelopen jaar: het verlies van mémé Clara zorgt ervoor dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Het intieme afscheid was liefdevol, maar het gemis is groot.

'Château Planckaert', vanaf 30 oktober elke zondag om 20.00 uur op Eén en via VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.