Gezinsuitbreiding voor Junior Planckaert en Pauline De Vos? Junior duidelijk over kinderwens
COS

Junior Planckaert zocht en vond de liefde in 'Junior op zoek naar de liefde'. Pauline De Vos deed zijn hart sneller slaan.

En dat doet ze nog steeds. Pauline De Vos en Junior Planckaert zijn al meer dan een halfjaar gelukkig samen. Pauline reisde de afgelopen weken zelfs op en af tussen België en Frankrijk om de familie Planckaert te helpen met het glamping-project, maar natuurlijk vooral om haar vriend te zien.

Het zit duidelijk goed tussen Junior en Pauline. Zij is de persoon met wie hij zichzelf oud ziet worden. Dat vertelde hij kort na het einde van 'Junior op zoek naar de liefde' al. Of er ook al aan kindjes gedacht wordt? Dat lijkt voorlopig nog niet aan de orde.

"Nog een extra hond of een kind?", krijgt Junior als dilemma voorgeschoteld in 'Bekende Viervoetes' van HLN. "Nog een extra hond", zegt hij meteen. Of kinderen nog niet aan de orde zijn? "Momenteel... Nog niet klaar voor", zegt Junior ietwat ongemakkelijk.

Junior werd onlangs 30, iets waar hij niet naar uitkeek. "Nu, ik laat mijn leeftijd geen druk op me leggen, maar besef wel dat als ik ooit nog kinderen wil, ik niet té lang meer moet wachten", klonk het enkele maanden geleden nog in Dag Allemaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.