Château Planckaert 📷 "Geluk in het hartje": Eddy Planckaert overladen met reacties na schitterende foto die hij deelt van kleindochter Elara
PMN
📷 "Geluk in het hartje": Eddy Planckaert overladen met reacties na schitterende foto die hij deelt van kleindochter Elara
Foto: Eén

Voor de familie Planckaert gaat het weer een drukke zomer worden. Over een goede week starten er, net als vorig jaar, de glampings.

Het leven van de familie Planckaert kunnen we volgen in 'Château Planckaert' op VRT1. De familie is nog steeds bezig met het renoveren van hun kasteel in Frankrijk. Stilaan maar zeker naderen ze wel het einde van de renovatiewerken.

De familie organiseerde vorig jaar verschillende glampings voor het kasteel. Dat werd een groot succes. Dit jaar doet de familie dat nog eens over. Vanaf volgende week beginnen ze eraan. Alle weekend waren in een mum van tijd volzet.

De Planckaerts zijn nog steeds heel populair. Dat blijkt ook uit een foto die Eddy Planckaert deelde op zijn Instagram. Op de foto zien we zijn kleindochter Elara bij een pony. Ze is helemaal klaar om een ritje te gaan doen met de pony. "Dat is dan geluk in het hartje", schrijft Eddy bij de foto.

Er komen bijzonder veel lovende reacties op de foto. Stephanie Planckaert reageerde met een hartje. Dat deden ook nog heel veel andere volgers van Eddy.

"En pépé glundert", reageert er een volger. "Wat een lieve meid is Elara. Haar outfit staat haar ook heel goed", merkt nog een andere volger op.

Meer nieuws

Meer nieuws

.