Geena Lisa ontroerd na onverwacht ontslag na 22 jaar dienst bij VRT
COS
Geena Lisa ontroerd na onverwacht ontslag na 22 jaar dienst bij VRT
Foto: Photonews

Gina Peeters, beter bekend als Geena Lisa, heeft slecht nieuws gekregen van werkgever VRT. Zij is een van 67 werknemers die ontslagen is omwille van de besparingen.

"Ik neem ook gedwongen afscheid. Geen plaats voor een interne coach bij VRT", klonk het donderdagochtend bij Geena Lisa. Op Instagram komt Gina nu met een eerste reactie na haar ontslag.

"Ik verlaat na 22 jaar VRT en ben ontroerd door de vele reacties", schrijft ze. "Ik ben dankbaar voor de vele prachtige jaren, ik heb vele verhalen over kansen, mooie vriendschappen en zotte avonturen."

"Vandaag is VRT een bedrijf in verandering en dat gaat gepaard met het gaan van mensen en komen van anderen. Ik kies vandaag 100% voor mijn geliefde job als coach, trainer en auteur binnen de wereld van well-being en mentale gezondheid."

"Mijn ontslag geeft me de kans om voluit voor mijn passie te gaan. Ik moet mijn collega's verlaten, maar ik versterk de banden met anderen die recent op mijn pad kwamen. Meer dan ooit sta ik dan ook bewust positief in mijn leven."

https://www.instagram.com/p/Cln0HoDN0Em/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.