Geen CAMILLE of Pommelien bij 'Eurosong': 'Deze topartiesten overwegen wél deel te nemen'
COS
Geen CAMILLE of Pommelien bij 'Eurosong': 'Deze topartiesten overwegen wél deel te nemen'
Foto: Photonews

Binnenkort zal Peter Van de Veire 'Eurosong' presenteren op Eén. In die muziekshow gaan we op zoek naar de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival van 2023.

Eerder maakte Songfestival.be al bekend dat we Pommelien Thijs en Camille Dhont niet zullen zien in 'Eurosong'. Bij de eerste past het niet in de drukke agenda en voor de andere is het "toekomstmuziek". Natuurlijk zijn er andere artiesten die wel interesse tonen.

Zo lijken Pat Krimson en Loredana De Amicis alvast klaar om aan een nummer te beginnen. Voor Pat zou het de derde keer zijn dat hij deelneemt. Ook Margriet Hermans zou misschien wel willen deelnemen, maar dan wel samen met dochter Celien Deloof.

What's The Pressure

Songfestival.be vroeg Stijn Peeters, de manager van Natalia als Laura Tesoro, over 'Eurosong'. "VRT heeft ons inderdaad aangesproken. Er is voorzichtige interesse, maar we wachten het concept en format af. Natalia is een gevestigde waarde, zij gaat niet deelnemen aan een 'slachtbankshow'", zegt Stijn.

Hetzelfde geldt voor Laura. Zij won 'Eurosong' in 2016 en werd tiende op het Eurovisiesongfestival met 'What's The Pressure'. Natalia werd tweede bij 'Eurosong' in 2004. "Als we er ons goed bij voelen, willen we moeite doen om een geschikt lied te vinden voor 'Eurosong'", klinkt het nog.

Ook bij Pauline Slangen, de winnares van het eerste seizoen van 'Regi Academy', is er misschien wel interesse. Songfestival.be laat weten dat haar team binnenkort samenkomt om een eventuele deelname te bespreken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.