Frank Raes kan tranen niet meer bedwingen door zijn zonen: Dit is er gebeurd

door: PMN
Frank Raes
Afbeelding bron: Photonews

Frank Raes is voetbalcommentator. Hij zag een tijdje geleden nog een einde komen aan zijn relatie met Cath Luyten.

Frank is iemand die nauwelijks in de media spreekt over zijn privé-leven. Hij heeft vier zonen.

“Door de jaren heen heb ik mijn best gedaan om mijn boys uit de media te houden, privé is privé, zij moeten niet opdraaien voor het schermgezicht van hun vader”, vertelt Frank bij Radio 1. 

“Dat is niet altijd gelukt, want zelfs de zogenaamde kwaliteitskranten en bladen, talloze TV-programma’s én ook Annemie Peeters zijn onverdroten op zoek naar de mens achter wie dan ook. Het geleverde werk en de buitenkant volstaan niet.”

"Pim lijkt volgens hen het meest op mij"

“De tweede in de rij van 4 is dus Pim, 17 maanden jonger dan de oudste. Die twee zijn samen opgegroeid, stonden met hun wiegje naast de luidspreker waaruit ik wel eens weerklonk en -zo vernam ik vorige week uit mijn zoons mond- ze werden daar ook nog rustig van. Ik pink een traan weg.”

“Pim lijkt volgens insiders van de vier het meest op zijn vader. Ook hij brouwt de ‘r’ nogal, heeft dezelfde studies volbracht, kon aardig voetballen en hangt net als ik iets te makkelijk een twijfelachtige vorm van ironie aan. Voor de rest mag ik hier niets prijsgeven, want dan eindigt hij weer als zoon van en daar zijn we beiden niet voor te vinden.”
 

Tags frank raes