Francesco Planckaert spreekt klare taal over de chambre d'hôtes: "Moet gedaan zijn"
LHX

Het zijn drukke tijden in de familie Planckaert. Ze werken zoveel het kan aan hun kasteel, zodat het op tijd af is. Maar waar ze uiteindelijk voltijds willen gaan wonen? Daarover zijn ze het nog niet helemaal eens.

Eddy Planckaert zou graag België volledig achter zich laten en verhuizen naar Frankrijk, maar voor zijn kinderen ligt dat toch niet even gemakkelijk. Wat de uiteindelijke beslissing ook wordt, het allerbelangrijkste is dat ze alles samen blijven doen, zegt Francesco Planckaert in Dag Allemaal.

"Of het nu in het kasteel is of in de chambre d'hôtes, en of het nu Frankrijk, Spanje of zeg maar Canada is, we moeten de discipline opbrengen om op een bepaald moment ergens samen te zijn, zodat we onze gasten kunnen geven wat zij verwachten", klinkt het. Veel van hen verwachten immers dat er steeds Planckaerts aanwezig zijn.

Daarvan is Francesco zich maar al te goed bewust. "We mogen niet onszelf bij de kamers verkopen en dan niet aanwezig zijn", vindt hij. "Dat is in het verleden weleens gebeurd, maar dat moet gedaan zijn."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.