Francesco Planckaert over zijn huwelijk: “Dit was Magali’s absolute vereiste om ‘ja’ te zeggen”

door: COS
De Planckaerts - Francesco en Magali
Afbeelding bron: Eén

Francesco Planckaert en Magali verrasten iedereen door in de special van ‘Château Planckaert’ bekend te maken dat ze in het huwelijksbootje waren gestapt.

Omwille van de coronamaatregelen moest het huwelijk, dat al in november plaatsvond, in kleine kring plaatsvinden. Zelfs de kinderen van Francesco en Magali mochten niet mee binnen in het gemeentehuis.

Toch moet de familie Planckaert niet treuren, want een groot huwelijksfeest komt er sowieso nog aan, wanneer het kasteel in Frankrijk volledig gerenoveerd is. “Ons trouwfeest wordt er eentje met alles erop en eraan”, benadrukt Francesco in Het Laatste Nieuws.

Absolute vereiste

“Anders zouden we er wel héél goedkoop van afkomen”, merkt de oudste Planckaert-telg op. “We willen ons jawoord in ons kasteel vieren met alle mensen die we graag zien. Maar dan moet dat natuurlijk wel eerst klaar zijn.”

“We hebben dus nog even tijd om alles tot in de puntjes voor te bereiden. En om een mooi trouwkleed uit te kiezen, want dat was voor Magali een absolute vereiste om 'ja' te zeggen”, aldus Francesco.