Château Planckaert Francesco Planckaert neemt duidelijk standpunt in: "Dan gaan we niet naar Frankrijk"
COS
Francesco Planckaert neemt duidelijk standpunt in: "Dan gaan we niet naar Frankrijk"
Foto: Eén

Sinds afgelopen zondag zijn Eddy Planckaert en co terug met een nieuw seizoen van 'Château Planckaert'. Wat daarin gegarandeerd weer ter sprake zal komen: een eventuele verhuizing naar Frankrijk.

De familie Planckaert woonde tot een tijdje terug enkele maanden in Frankrijk. Vooral om non-stop aan het kasteel te kunnen werken, maar ook om te voelen hoe het zou zijn om er permanent te gaan wonen.

Eddy Planckaert ziet het sowieso zitten: met het hele hebben en houden naar Frankrijk. Ook het gezin van Stephanie Planckaert lijkt een leven in Frankrijk wel aantrekkelijk te vinden. Bij het gezin van Francesco Planckaert heerst er meer twijfel.

"Welke beslissing we ook nemen, we plannen alles in functie van onze kinderen. Als Devon bijvoorbeeld morgen zegt dat hij niet naar Frankrijk wil, dan gaan we ook niet naar Frankrijk", benadrukt Francesco in Dag Allemaal.

"Als de gasten er niet waren, was het simpel: dan werkten we 24/7 aan het kasteel tot het af was. Maar we kunnen ze niet de hele tijd op en af naar Frankrijk sleuren. Daarvoor zien we onze kinderen veel te graag", aldus Francesco.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.