Francesco Planckaert heeft slecht nieuws voor Magali: “Zal er wat mij betreft niet komen”
COS
Francesco Planckaert heeft slecht nieuws voor Magali: “Zal er wat mij betreft niet komen”
Foto: Instagram

In ‘Château Planckaert’ verbouwt Francesco Planckaert samen met zijn familie een vervallen kasteel in Frankrijk. Als het aan hem ligt blijft het daar niet bij.

Steven De Lelie speelde destijds de rol van Bertje. Regelmatig wordt door de fans geopperd dat hij zou terugkereren, maar de realiteit is dat dit nog niet voor meteen zal zijn.

Steven kan je momenteel aan het werk zien in de herhalingen van 'Lili & Marleen'. "Ik neem alle afleveringen van ‘Lili en Marleen’ op, en dan kijken Katrien en ik daar met ons tweeën naar", aldus Steven in TV-Familie.

"Soms is het een beetje confronterend, met wat extra kilo’s en wat minder haar nu. Maar ’t blijft een geweldige reeks. ‘Lili en Marleen’ is echt het fjjnste wat ik ooit heb gedaan, nog leuker dan ‘Familie’. Ik ben gewoon onwaarschijnlijk trots op die reeks."

Maar ook voor een terugkeer naar Familie staat Steven open. "Als ze mij morgen zouden bellen om mij een voltijds contract van drie jaar bij ‘Familie’ voor te stellen, zou ik weigeren. Tegen een tijdelijke terugkeer of een kleine rol zeg ik echter niet ‘nee’."

Meer nieuws

Meer nieuws

.