First dates keert terug mét mondmaskers: "Soms verrast hoe persoon er zonder masker uitzag"
RMN

Het populaire First dates-restaurant opent opnieuw de deuren op Eén. Vanaf maandag 23 november wagen vrijgezellen uit heel Vlaanderen weer hun kans in de zoektocht naar ware liefde. Tijdens een coronaproof en romantisch etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot leren de singles elkaar beter kennen en laten ze dieper in hun hart kijken. Geven vonken vuur of loopt het met een sisser af?

De VTM-gezichten, die hun uitdaging in ‘Beat VTM’ deze winter zullen aangaan, zijn al volop aan het werk geslagen. Ook ‘The Voice’-coach Natalia begon aan haar eerste training. Het snookeren brengt haar onmiddellijk terug naar vroeger, naar de tijd dat ze met haar vader poolde en golfbiljart speelde. “Maar een voordeel haal ik daar niet uit hoor”, verzekert Natalia Het Laatste Nieuws. “Ik heb totaal geen techniek, dat besef ik nu helaas.”

Natalia zou vooral erg blij zijn dat ze geen fysieke opdracht moet uitvoeren. “Ik had heel graag willen leren apneuduiken, maar dat is door mijn zwangerschap uiteraard geen optie”, aldus de zangeres. Competitief als ze is, ziet ze het wel volledig zitten om de snookeruitdaging tot een goed einde te brengen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.