'First Dates'-barman Bram Van Geert papa geworden van een zoontje
COS
'First Dates'-barman Bram Van Geert papa geworden van een zoontje
Foto: VRT/Sofie Silbermann

Bram Van Geert en zijn echtgenote Lien zijn de trotse ouders van een zoontje geworden. Dat maakt de 'First Dates'-barman zelf bekend op Instagram.

Met een reeks aandoenlijke foto's vanuit het Middelheimziekenhuis in Antwerpen kondigen Bram Van Geert en zijn echtgenote Lien aan dat hun zoontje geboren is. "En van de ene op de andere dag weet je wat geluk écht voor je betekent", schrijft de 'First Dates'-barman bij de foto's.

Bram en Lien hebben een lastige weg achter de rug. In februari van 2021 kondigden ze aan een tweeling te verwachten. In mei moesten ze afscheid nemen van hun ongeboren tweeling, August en Camille.

"Zondag 2 mei hebben we het ziekenhuis niet als gezinnetje mogen verlaten maar met jullie in ons hart. Voor altijd", klonk het enkele dagen na het verlies bij een prachtige foto van hun hand- en voetafdrukjes op Instagram.

Begin februari maakte Bram bekend dat Lien opnieuw zwanger was. Het kindje zouden ze in mei al mogen verwelkomen, maar baby Jack - zoals we uit de Instagram-bio van Bram kunnen afleiden - wou niet langer op zich laten wachten. Proficiat met de komst van jullie kindje, Bram en Lien!

https://www.instagram.com/p/CckgKDPtkHr/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.