'Fien Germijns velt keihard oordeel over zichzelf terwijl ze daar geen enkele reden toe heeft'
PMN
'Fien Germijns velt keihard oordeel over zichzelf terwijl ze daar geen enkele reden toe heeft'
Foto: VRT

Fien Germijns zagen we een hele zomer in ‘Switch’. Het was een plezier om haar aan het werk te zien.

Fien verrast in het VRT-programma 'Zomeravonden' als ze over zichzelf begint te praten. “Je gaat het niet geloven maar ik was vroeger heel verlegen. Ik ben constant geïntimideerd door mensen.”

Ze velt ook een keihard oordeel over zichzelf. “Mijn leven bestaat uit: hoe zullen mensen niet doorhebben dat ik eigenlijk een dikke loser ben? Ik praat niet met sommige mensen omdat ik weet dat ze over mij heen gaan walsen en dat ik niks terug te zeggen heb”, legt Fien uit.

De presentatrice had het ook moeilijk met het krijgen van complimentjes. Dat gaat nu wel een stuk beter.
(Lees verder onder de foto)

“Ik heb ook nog maar net ‘da’s lief, dank je’, leren zeggen. Als mensen mij complimenten gaven kon ik dat allemaal geweldig ontkrachten en zeggen waarom dat niet waar was.”

“En nu heb ik gewoon gedacht: dat is ook niet leuk voor die mensen. Je zegt beter: ‘Amai, dat is keilief. Dank je.’”

Mijn leven bestaat uit: hoe zullen mensen niet doorhebben dat ik eigenlijk een dikke loser ben?

Het ging ver bij Fien. “Zelfs toen ik afstudeerde bij woord op de muziekschool in het RITCS. Dan moest je ook altijd een eindprojectje doen.”

“Mijn ouders mochten komen en mochten niet zeggen dat het goed was. Ze wisten dat ze ergens achterin moesten gaan zitten waar ik hen niet kon zien en er niets over mochten zeggen.”

Fien heeft alle reden om een heel stuk zekerder te zijn over zichzelf. “Ik wil het wel oplossen”, zegt ze. “Dan moet ik wel eerst weten vanwaar het komt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.