Fien Germijns kan haar ogen niet geloven: Het loopt volledig fout bij 'Switch'
COS
Fien Germijns kan haar ogen niet geloven: Het loopt volledig fout bij 'Switch'
Foto: VRT

Vorige zomer nam Fien Germijns de presentatie van 'Switch' over van Adriaan Van den Hoof. Na specials met kinderen en BV's presenteert Fien deze zomer haar tweede reguliere reeks.

Deze week proberen Ilse, Lore, Finn, Floris en Matthijs een flink zakcentje te winnen in 'Switch'. Dat lukte Matthijs en Floris deze week al. Donderdag liep het wel even helemaal fout tijdens het programma. De situatie was echter zó grappig dat de makers de blooper niet uit de aflevering knipten.

In de tweede ronde zongen de vier kandidaten karaoke na de themapuzzel 'Meezinger'. Iedereen kwam aan de beurt. Zo zongen Ilse 'Allemaal' van Wim Soutaer en Finn 'Call Me Maybe' van Carly Rae Jepsen met succes. Matthias en Floris gingen met 'Angels' van Robbie Williams en 'Diep' van Get Ready de mist in.

Floris belandde aan het einde van het thema op de vierde plek en verdween plots uit beeld. "Hoe, is die al weg?", vraagt Fien Germijns zich luidop af. "Fuck!", roept Floris, terwijl hij terug in beeld loopt. "Ik dacht dat het al gedaan was." Hilariteit alom bij Fien, de kandidaten en het publiek. "Mijn mama gaat zo trots zijn op mij", lacht Floris.

Ze zal nochtans wel trots kunnen zijn. Na zijn grappige flater lukte het Floris om het finalespel te bereiken. Zonder foute antwoorden haalde Floris zomaar even 2.000 euro binnen. Eerder in de week had hij al 1.000 euro gewonnen. Op sociale media raken kijkers maar niet uitgepraat over het voorval én over presentatrice Fien.

"Beste aflevering ooit en het is al zo'n topprogramma", merkt iemand op. "Geweldig programma, we hebben weer eens goed kunnen lachen. Fien, je doet dat SUPER", klinkt het. "Fien, jij wordt elke week beter en beter... doe zo voort. Deze aflevering gaat nog lang meegaan." En: "De max gewoon! Dat doet deugd om zo te kunnen lachen! Fien, je bent een prachtig mens!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.