BREAKING NEWS FC De Kampioenen stoppen er definitief mee
PMN

Er komen geen nieuwe afleveringen meer van 'FC De Kampioenen'. De acteurs hebben aan de VRT laten weten dat ze er definitief mee stoppen.

Na 273 afleveringen, vier films en een kerstspecial hebben de acteurs zelf beslist om de stekker uit de populairste Vlaamse comedy ooit te trekken. De beslissing hing al een tijdje in de lucht.

Het nieuws zal de vele fans wel ontgoochelen. "Het ligt allemaal gevoelig, maar we zijn intussen met de hele ploeg acteurs samengekomen", citeert Het Laatste Nieuws Ann Swartenbroeckx in Dag Allemaal.

Zij speelt de rol van Bieke en schrijft ook de verhalen. "Uiteraard waren niet alle meningen hetzelfde. We hebben lang vergaderd, zijn tot een consensus gekomen en hebben die aan de VRT meegedeeld. Ik mag niet voor de groep spreken, dat zou niet mooi zijn."

"Maar wat ik wel kan zeggen, en dan spreek ik enkel voor mezelf: die kerstspecial was een orgelpunt en we moeten nu met een heel schoon, warm gevoel terugblikken op een familie die dertig jaar lang fantastische comedy heeft gemaakt. En met dankbaarheid tegenover de VRT en het productiehuis dat de films produceerde."

Meer nieuws

Meer nieuws

.