'F.C. De Kampioenen'-actrice An Swartenbroekx heeft droevig nieuws: "Daardoor is acteren geen optie meer"
COS
'F.C. De Kampioenen'-actrice An Swartenbroekx heeft droevig nieuws: "Daardoor is acteren geen optie meer"
Foto: Photonews

An Swartenbroekx kennen we vooral van haar rol als Bieke in 'F.C. De Kampioenen'. An woont tegenwoordig niet meer in België.

Zes maanden geleden besloten An Swartenbroekx en haar echtgenoot Guido te verhuizen naar Spanje. Daar verbouwden ze samen een villa die sinds kort helemaal klaar is.

Af en toe zullen An en Guido nog terugkeren naar België, maar werken doet An nu toch vooral vanuit het zuiden. Daar schrijft ze scenario's en schrijft ze aan haar kinderboeken in de Duupje-reeks.

Acteren lukt daar natuurlijk niet, maar zou ook in België niet meer lukken. "Dat gaat niet meer met mijn stem. Nu klink ik oké, maar mijn stem is kapot", vertelt An in Story.

Er zit een tremor op Ans stem die ritmische veranderingen in volume en toonhoogte veroorzaakt. Daardoor het lijkt alsof ze zenuwachtig is of in tranen ga uitbarsten.

"Ik heb mijn stem dus niet altijd onder controle, waardoor acteren geen optie meer is. Maar ik vind dat niet erg. Nu wil ik vooral creëren. Van een wit blad beginnen", besluit An.

Meer nieuws

Meer nieuws

.