Fans van 'Dertigers' uiten verontwaardiging na kerstspecial en komen met opvallend voorstel
COS
Fans van 'Dertigers' uiten verontwaardiging na kerstspecial en komen met opvallend voorstel
Foto: VRT/Benjamin Lauwers

Dinsdag konden de fans van 'Dertigers' een laatste keer afscheid nemen van de geliefde cast in de kerstspecial. In 2023 neemt een volledig nieuwe cast het over.

Na vier seizoenen namen we eerder dit jaar afscheid van 'Dertigers'. De makers van de reeks verrasten alle fans echter door deze week een kerstspecial uit te zenden. Daar hebben de trouwe kijkers duidelijk énorm van genoten. Al blijven veel fans toch enigszins bedroefd achter.

"Fantastisch om hen terug te zien. Jammer dat het de laatste aflevering was met deze cast. Ieder seizoen was deze serie top. Uitkijken naar het nieuwe seizoen met de nieuwe cast", klinkt het op Facebook. "Was echt genieten. Die nieuwe serie van 'Dertigers' gaat niet hetzelfde zijn."

"Dit was zo mooi. Maar waarom gaat dit niet verder? De verhaallijn is nog niet klaar. Er kan nog zoveel gebeuren", vindt een fan. "Waarom niet verder met deze Dertigers? De kerstspecial was zo prachtig en leuk. We hebben genoten van begin tot einde. Echt heel jammer."

"Proficiat aan de cast! Zo mooi! Waarom niet vervolgen met deze cast in 'Veertigers'?", lezen we. En: "Maak er dan 'Veertigers' van. Deze cast is geweldig!" Velen vinden dat een "topidee". "Schitterende serie! Jammer dat het voorbij is. Een 'Veertigers'-reeks met dezelfde cast zou echt heel leuk zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.