Fans van 'De Columbus' hebben allemaal dezelfde boodschap voor Wim Lybaert
COS
Fans van 'De Columbus' hebben allemaal dezelfde boodschap voor Wim Lybaert
Foto: Eén

Na vier seizoenen is er een einde gekomen aan 'De Columbus'. Wim Lybaert zal niet meer terugkeren met een vijfde seizoen.

Wim Lybaert maakte 31 afleveringen van 'De Columbus' en was daar vier seizoenen lang een kijkcijfersucces mee op Eén. Toch werd de stekker eruit getrokken. Dat blijkt Wims eigen besluit geweest te zijn.

"Je moet soms afscheid durven te nemen", zegt Wim in Story. "Ik probeer mezelf niet in een hokje te steken, voor mij was vier jaar lang genoeg. De goesting om het te maken verminderde, het verhaal was verteld."

Fans van het programma hebben allemaal dezelfde boodschap voor Wim. "Het was een heel mooi programma, ik kon daar echt van genieten", lezen we. "Was nog iets moois om naar te kijken... Bedankt voor de mooie beelden." En: "Spijtig, vond het een mooi programma. Maar begrijp het ook wel."

"Jammer, dit was echt leuk en ontspannend om naar te kijken. Hopelijk krijgen we je binnenkort weer te zien in een andere mooie reeks." Die wens zal binnenkort al in vervulling gaan, want Wim werkt aan een nieuw programma over visserij: 'Een jaar op zee'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.