Château Planckaert Familie Planckaert vreest dat verhuis naar Frankrijk niet kan doorgaan: Dit is er aan de hand
PMN
Familie Planckaert vreest dat verhuis naar Frankrijk niet kan doorgaan: Dit is er aan de hand
Foto: Eén

De familie Planckaert vreest dat de verhuis naar Frankrijk niet kan doorgaan. En ook Devon heeft geen goed nieuws gekregen.

Vanaf 24 oktober start er een nieuw seizoen van ‘Château Planckaert’. En het wordt voor de familie een seizoen vol uitdagingen.

Zo hebben de renovatiewerken aan het kasteel flinke vertragingen opgelopen. De zware revalidatie van Junior na zijn motorongeval en de constante zorg voor mémé Clara brengen de verhuis van de familie naar Frankrijk in het gedrang. 

Maar voor Francesco, Stephanie en hun gezinnen is het een uitgemaakte zaak. Zij zetten een ware volksverhuis op poten en brengen alles in gereedheid om hun kinderen van het Franse onderwijs te laten genieten. Dat plan loopt echter niet van een leien dakje. 

Mageno en Devon dromen er op hun beurt van om in de voetsporen van hun grootvader Eddy Planckaert te kunnen treden. De jonge Planckaerts trainen dan ook gedisciplineerd om hun sportieve doel te bereiken. 

Devon moet zijn wielerambitie nog even opbergen want een aandoening aan zijn knie strooit roet in het eten. Een operatie dringt zich op. Ook Juniors sportieve ambities zijn niet verdwenen. Hij werkt keihard om zijn racedroom te realiseren en dat lijkt zijn vruchten af te werpen… 

Tot slot bereikt ook mémé Clara een nieuwe mijlpaal in haar leven: de kranige dame wordt 95 jaar. Dat kan de familie natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.