Château Planckaert Familie Planckaert over uitvaart van mémé Clara: "Iedereen is van harte welkom"
COS
Familie Planckaert over uitvaart van mémé Clara: "Iedereen is van harte welkom"
Foto: Eén

Vorige week overleed Clara Brusseel, bij het brede publiek vooral bekend als mémé Clara. De moeder van Christa Planckaert was een geliefd gezicht in 'Château Planckaert'.

Mémé Clara overleed vorige week op 96-jarige leeftijd. Enkele weken eerder gingen de eerste alarmbellen af. De Planckaerts annuleerden toen een event omwille van "familiale omstandigheden". Het bleek later dat Clara de zorg van haar familie nodig had.

Na een korte rouwperiode in privésfeer, laat de familie Planckaert nu weten via een persbericht dat de uitvaart van mémé Clara zal plaatsvinden op vrijdag 10 juni. "De vele steunbetuigingen naar aanleiding van het overlijden van mémé Clara hebben onze harten verwarmd", citeert Het Nieuwsblad de familie.

"We willen dan ook graag iedereen bedanken voor al deze blijken van medeleven. Op vrijdag 10 juni om 11 uur vindt de uitvaart met de urne plaats in de Sint-Niclaaskerk te Meigem. Iedereen die afscheid wil komen nemen van mémé Clara is van harte welkom", besluit de familie Planckaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.