Château Planckaert Familie Planckaert neemt afscheid: "Zonder jullie zouden we nooit staan waar we nu staan"
COS
Familie Planckaert neemt afscheid: "Zonder jullie zouden we nooit staan waar we nu staan"
Foto: Eén

De ploeg van 'Château Planckaert' legde zondag een emotioneel moment vast in Bûre. De Planckaerts moesten afscheid nemen.

"Gisteren was het nu echt wel de laatste in Bûre chambre, met prachtige mensen", schrijft Francesco Planckaert op Instagram Stories. Ook Eddy Planckaert zagen we het glas heffen op Instagram tijdens de laatste avond bij de vierkantshoeve. "Een mooie afsluiter", schreef hij erbij.

"Na 19 jaar gaan we... verder in een nieuw avontuur...", vervolgt Francesco. "Santé. And thanks aan al die langs geweest zijn, zonder jullie zouden we nooit staan waar we nu staan! En nogmaals: het is niet gedaan, hè", benadrukt de oudste zoon van Eddy en Christa Planckaert.

"Het start nog maar, enkel in Bûre met de chambres d'hôtes stoppen we... Deze blijven voor eeuwig bestaan in zijn prachtige rustige Ardense natuur", zegt Francesco over de chalets, waar hij zelf ook met zijn gezin woont.

"En dit wordt ons nieuw avontuur: glamping. Ga snel zien, het is een all-informule en de reservaties komen binnen in Formule 1-tempo", vertelt Francesco. "En het zijn dus echte topkwaliteit glampingtenten", wil hij nog benadrukken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.