BREAKING NEWS Familie Planckaert moet afscheid nemen van mémé Clara: "Intens verdrietig, maar dankbaar"
COS

Eerder deze maand maakte de familie Planckaert bekend dat het niet goed ging met mémé Clara. Nu moet de familie het vreselijke nieuws meedelen dat de 96-jarige moeder van Christa Planckaert overleden is.

"Intens verdrietig, maar dankbaar voor de ontelbare mooie herinneringen, hebben we gisteren in familiekring afscheid genomen van Mémé Clara. Dicht bij elkaar en vol warme gedachten is ze van ons heengegaan", citeert VRT NWS de familie Planckaert in een persbericht.

"Met een gevoel van diepe bewondering en respect voor alles wat Mémé Clara tijdens haar leven aan ons heeft gegeven, blijven we achter", klinkt het verder. "We zullen haar zorg en liefde ontzettend missen, maar zijn voor altijd verbonden in ons hart."

De familie vertelde even geleden dat ze alles on hold hadden gezet, omdat mémé Clara de zorg en aanwezigheid van haar familie nodig had. "Bedankt voor alle gevoelens van medeleven de afgelopen weken en om ons de komende tijd de rust te gunnen om dit verlies te verwerken", besluiten de Planckaerts. Onze innige deelneming!

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/Cd7u5RjN37z/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.