Familie Planckaert lanceert verrassend nieuw logeerconcept: "Op zijn Planckaerts"
LHX
Familie Planckaert lanceert verrassend nieuw logeerconcept: "Op zijn Planckaerts"
Foto: Eén

Deze zomer kan je bij de familie Planckaert in Frankrijk gaan logeren. Niet in hun kasteel, maar wel in glampingtenten op het domein.

"Zin in een unieke belevenis en om deze zomer een paar dagen te komen opladen bij ons in Frankrijk?", schrijft Christopher Timmerman op Instagram. "Wij zijn er om jullie goed in de watten te leggen."

Deze zomer organiseert de familie Planckaert drie glampingweekends. Er staan 20 tenten op hun domein, waarin telkens maximum vier personen kunnen slapen. "Welkom voor een prachtige vierdaagse met maaltijden verzorgd 'op zijn Planckaerts': denk aan breugelfestijnen, luxebrunch, barbecue,...

Daarnaast wordt er ook heel wat animatie voorzien, zoals e-bikes, een cocktailbar, volksspelen, wijndegustatie, muziek en een 'Bohemian white party'. Elke dag wordt er bovendien een fles champagne naar je tent gebracht. Als dat niet aanlokkelijk klinkt...

Voor wie het zich afvraagt: voor vier dagen betaal je tussen de 850 euro per persoon (bij vier personen in een tent) en 1500 euro per persoon (bij 1 persoon in een tent).

https://www.instagram.com/p/CfRfkKzISHB/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.